Mail Telefoon Telefoon
Kinderfysiotherapie De Bilt
Baby Peuter Schoolkind 12 Plus

Marion Diepstraten

Marion werkt sinds november 2015 bij Kinderfysiotherapie De Bilt. Ze heeft het praktijkdeel van Agnes Poot overgenomen. En runt nu samen met Marieke Siemonsma deze praktijk.

Marion woont in Utrecht en is moeder van 3 kinderen.

Ze werkt sinds 2000 als kinderfysiotherapeut. Ze heeft de opleiding kinderfysiotherapie gedaan aan de Hogeschool Utrecht en is daar later ook gaan lesgeven. Daarnaast heeft ze de opleiding Evidence Based Practice op de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Ze heeft veel ervaring opgedaan als kinderfysiotherapeut op verschillende werkplekken. Eerst in verschillende particuliere praktijken en daarna in het Emma Kinderziekenhuis en Wilhemina Kinderziekenhuis. Later ook nog in het revalidatiecentrum De Trappenberg.

Nevenfuncties

Marion heeft les gegeven op de opleiding Kinderfysiotherapie bij de Hogeschool Utrecht. Hier heeft ze eerste jaars studenten begeleid en praktijklessen gegeven. Daarnaast heeft ze gastcolleges gegeven bij andere opleidingen binnen de HU.

“Het werken in dit gezondheidscentrum geeft mij veel energie. Door de vele verschillende diciplines bij elkaar in het gezondheidscentrum, kunnen we kinderen optimaal helpen. De beelden die ik nu in de praktijk zie, zijn erg afwisselend en daardoor is het werken hier aantrekkelijk. Door mijn brede ervaring kan ik elk kind van 0-18 jaar in kaart brengen en een plan voor bedenken. Ik heb heel veel baby’s behandeld op mijn vorige werkplekken. Maar ook schoolgaande kinderen met motorische problemen. Ik vind het belangrijk dat door passende begeleiding, een kind goed in z’n vel komt te zitten. Bewegen moet plezier geven!

Ik ben zelf erg sportief en heb veel interesse in sport. Daarom kunnen kinderen met sportblessures zeker bij mij terecht. Maar of je kind nu sportief is of juist veel moeite heeft met bewegen en sporten, kom gewoon eens langs in onze mooie praktijk!”

Terug naar Over ons

Kinderfysiotherapie